zaterdag 2 september 2017

Spoiler alert

Soms kan het gebeuren dat gebeurtenissen waar zijn. Bij de HH is hoe dan ook de aftrap begonnen van een doorstart. Hopelijk met betere resultaten dan onze oranje duivels, want de wedstrijd uitzitten is de HH niet in de koude kleren gaan zitten.
De titel geeft aan dat we wat weggeven. Vanwege vakantie, toch wel wat lichamelijk ongemak en een voorzichtig herbegin konden wij gezien de kortte van deze wandeling dezes niet alle wereldproblemen oplossen. Mea culpa et ditto enzo.
Wat leek ons met name HF leuk? Een basis nemen op basis van de basis van een basiswandeling van HH, daar toch weer werk uit eigen werk aan toevoegen en op die manier komen tot een basis voor een vrijdag middag wandeling.
Plaats van samenkomst: station Blaak.
Plaats van uiteengaan: station Centraal.
Plaats van handeling: station Delft en van daaruit verder.
De winnende getallen: 48-51-18-43-21-29-76-83-59-82-32-62-15-62-48 (citaat uit het wandelroute netwerk)
Ongeveer dat is het ook geworden.
Tijd van afspraak: ca 1300 uur
Runkeeper werd gevraagd om alles bij te houden en warempel, dat is gelukt. HH nuttigde op Blaak nog even een koffie waarbij gevraagd naar extra sterk direct positief werd besloten.

Na handshake, onderin zitten en verplaatsing naar Delft kon dan worden begonnen. Het fraaie station, voor de liefhebbers dan, kon snel worden verlaten zodat wandelend via RA punt 48 een mooie basis vormde. Evenals open bruggen, moet blijkbaar iedere keer, daarna werd het deels bekend deels door nieuwe delen (althans voor de HH).
De in het huwelijk tredenden waren reeds verloren aan elkaar. Ieder reddingspoging was tevergeefs.
Op enig moment wil je dan tegen elkaar zeggen dat het een leuke bezigheid is om de vrijdagen op deze manier te vullen en dat deden we dan ook.
Niet alles in Delft is de moeite waard maar waar de HH verschijnen zie je toch de herbouwwaarde toenemen.
Bepaalde plaatsen in Delft bieden samenzijn aan hen die de inhoud van de schappen van goedkopere biersoorten met de vaart erin houdend consumeren. Altijd leuk om te zien. Ook de bron van alle bier (de hopstraat) kon worden bekeken. Waar precies kan niet worden vermeld.
De bovenzijde van Delft werd bij 21 verlaten en linksaf moest het via 29 naar 76.
Kleine misrekening was de verplaatsing van de oversteek, daar ging het bijna fout. Maa na heftig ingrijpen uit eigener durf kon en de overkant worden bereikt en ook een hele leuke wijk die de HH een nieuwe ervaring opleverde. Wat een leuk deel van Delft is dit. (hoewel je wel van schilderen moet houden). Op de koopwoning hoeft u niet meer te bieden, dat is al gedaan.

Vanaf 76 werd richting Den Hoorn gelopen, via sportparken, artificial islands, zicht op bekende huizen maar toch ook weer niet.
82 is de molenbuurt en dat betekent een lange rechte weg met links leuke huisjes en rechts de vaart erin. Ondersteking van de rijksweg en Delft is binnen bereik. Klein stukje naar station en dan is het gedaan. Aha, hier hebben wij u. Want het is natuurlijk nog niet gedaan. Eerst naar een kroeg om daar een waardige afsluiting aan deze dag te geven.
Dat hebben wij verricht en gedaan in een Belgian Beer Cafe. Men schonk daar bieren van diverse soorten terwijl de HH in de zon zaten. Want zo'n dag was het dames en heren ook.
Bijgaand puur ter illustratie.
Erbij aten wij doe maar wat happen 8 stuks en doe maar wat frites (niet geteld).
Met de trein terug en op naar het weekend.
Tot volgende week, hetgeen voorlopig weer even de laatste zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten