maandag 23 april 2018

HH pheune heume!


U heeft ongetwijfeld vernomen dat heel veel geld zal worden gespendeerd een het opsporen van ET's elders in de universe. Dat schrikbeeld van al die kosten en dan hebben we ze gevonden en dan?
Kunnen we ze gaan opzoeken? Voorlopig niet dachten de HH zo. Kunnen we met ze communiceren? Tja, ook daarover is niets met zekerheid te zeggen.
Niettemin vraagt deze tijd om draagkracht, zeker van de HH. Onversaagd togen zij op pad om op onderzoek uit te gaan naar de aanwezigheid van buitenaards laster. Welgemeend tussen u en uw HH weten wij natuurlijk allang dat wij niet alleen zijn. Daar hoef je niet lang naar te zoeken, kijk gewoon om je heen.
Om het dan maar dicht bij huis te houden werd een tocht georganiseerd van af het Blaak station en dan eigenlijk richting het water (uit de maas) en dit dan volgend.
Zo kom ja dan uit langs pittoreske staaltjes van oever bebouwing, ook niet allemaal reeds bekend aan de HH.
Deze week is het bijzonder prettig weer zodat op de korte broek na een zomerse outfit kon worden genoten. Alsdan om je heen kijkend zie je direct vele aliens in de directe omgeving aangezien zij ook minder kleding dienden te dragen.
Dat Rotterdam aan het veranderen is wordt steeds duidelijker. Wat dat echter met New York te maken heeft?
Door het park bij de Euromast en dan natuurlijk ook over de loopbrug. Dat daar een opstootje aan de gang was en men weinig tot geen behoefte had om de HH te laten passeren mag onze pret niet drukken en zal ook niet.
Vervolgens bij een open en dicht brug, maar dan hoeven de slagbomen niet open. Wij eronder door en verder op zoek naar bewijzen. Hard evidence was er nog niet.
OP dit moment werd ook duidelijk dat we de wandeling niet helemaal zouden volgen maar Delfshaven zou op andere wijze worden aangesneden. En aldus geschiedde. Het blijft een mooi plekje in 010. Altijd de moeite waard. Dat hier werkzaamheden van een zekere onderneming der zwager werd aangetroffen zullen wij niet vermelden.
Nadien was de wens om langs voormalige woongenoten van HF te paraderen en aldus geschiedde.
Mooie herinneringen dienden zich aan niet alleen solostisch maar ook ter deling. Wat dat betreft kennen deze beide exemplaren van de menselijkheid (wordt overigens sterk betwist) elkaar al heel lang.

Tja, dan toch op zoek naar heerlijk terrasweer en ziet, dat was er de hele tijd al.
Het westerpaviljoen bood ons uitzicht op regulier menselijk ras en ook dus op externen. Maar zoals eerder vermeld, wij deden slechts onderzoek. Uit de school klappen hoort hier niet bij.
Wij wensen iedereen (ook ET-achtigen) het beste.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten