vrijdag 25 maart 2016

Er is een Amsterdammer doodgegaan.


Er is een Amsterdammer doodgegaan.  De titel willen wij koppelen aan het toch wel plotselinge heengaan van Johan Cruijff. Hoewel de HH ook een zekere logica benutten is het wel een heel eind verwijderd van die van Johan. Wij zullen hem missen.

Vanwege bepaalde gebeurtenissen in Brussel besloten de HH de Antwerpse avonturen te laten passeren en door te schuiven naar minimaal een volgende week.

Wandelen doe je bij voorkeur buiten en met mooi weer. Dat laatste zou vandaag het geval zijn maar niet de hele dag. Vandaar dat vanaf donderdag een levendig contact aanwezig was tussen de HH inzake het wel/niet doorgaan van de wandeling en dan ook nog waarheen en waarvoor.
Met slemp-partijen in het vooruitzicht moest er goed en juist worden gepland.
Deze week was dan ook eindelijk de mei wandeling in orde gekomen, u gaat het vue'en. Met deze last van onze schouders gevallen en verwijderd beviel het komende de HH aanzienlijk beter dan daarvoor.
Je zou zeggen, maakt een beetje voort. Maar deze pagina's moeten ook nog worden voorzien van tekst en zoiets kost tijd.
Limburg? Waar denk je dan aan? Aken, Maastricht, Schin op Geul, Vijlen. Dergelijke zaken schoten door ons hoofd. Maar vandaag niet.

Vandaar dat HH via een telefonische verbinding een connectie tot
stand bracht met HF. "Zullen we om ca 12 uur verzamelen op RD centraal en vandaar uit naar DH afreizen teneinde vanuit daar het hele stuk terug te lopen naar Delft?"
Dit beviel HF dusdanig dat direct en per omgaande een akkoord volgde.
Mooi dat was dan geregeld.
Inderdaad op genoemd tijdstip ontving HH HF van harte en ook hartelijk.
Nadat wij eerst op advies van HH in de metro naar Spijkenisse waren gaan zitten (puur vanwege nieuwsgierigheid) werd dan toch de juiste keuze gemaakt en werd er getreind naar Den Haag. Zoals wel vaker als HH in-treinig is werd ter hoogte van Voorburg/Laan van NOI besloten dat dit ver genoeg was en zou de rest (schoor)voetend moeten worden ingevuld. Dat is aan de HH wel besteed maar vragen blijven.
Ach, wij wensten elkaar het beste e.d. en ook vanwege HH-dames.
Daarna gingen de onverschrokkenen op pad. Langs hondenuitlaat
en herrie in een bovenste verdieping werd de Utrechtsebaan onderstoken en werd Voorburg en Rijswijk onveilig gemaakt.
HF koos voor linkerzijde en zodoende moest er tot Delft van deze keuze gebruik worden gemaakt.
Langs buitenplaatsen, sommige erin en eruit, werd via Niven e.d. Delft bereikt. Onderweg werd een raam geopend en werden positieve toe-wensingen richting een dames roeigezelschap toegewenst. Van harte ondersteunden wij dit advies.
Een brug vormde een natuurlijk obstakel maar niet voor de HH. Erop en erover was het devies en aldus geschiedde.
Ach, Delft met een boerderij direct in de bocht op een plek waar je niet zou inplannen, maar daarna via de watertoren richting het centrum.
Hoewel wij niet alleen van het bestaan van Delft waren ingelicht viel de drukte mee bezien vanuit een bepaald gezichtspunt. Natuurlijk het onze.
Tja, de toren staat scheef, de molen is echt weg, en waar is de trein?
Nu, dat laatste is opgelost, wij vonden deze diep onder de grond maar dat maakte de HH niets uit.
Als wij maar in 010 geraakten.

Boudewijn bood bieren in diverse smaken en deze keer waren wij keer op keer positief verrast. Vooral die van Emelisse was heerlijk.
Laat het u goed smaken en fijne dagen namens de HH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten