maandag 14 mei 2018

New arrivals

9 mei 2018

Vandaag was de grote dag. HH moest en zou HF ophalen en aldus
geschiedde. In onderling overleg werd besloten om Antwerpen en Brussel te mijden. Dus Maastricht moest het doen.
Dat hebben de HH geweten. Wat een lekkere drukke tocht is het geworden. Diverse plaatsen wensten de HH langer vast te houden.  Enfin, via de tunnel van Maastricht werd ons BelgiĆ« bereikt. Ook daar deed men drukte zodat uiteindelijk een kopje koffie en plaspauze uitkomst moest bieden. Een geheime inkorting deed een haastige omweg vlot zijn.


Door geheime dorpen etc werd Daverdisse en Porcheresse bereikt. HH had melding bekomen van niet aanwezigheid en sleutel in de deur i.p.v. touwtje uit de deur, hetgeen ook klopte.
Het huis was prima, twee badkamers, alle apparatuur en mooi gelegen. Vlakbij de kerk zoals het hoort. Dat men hier aan de oorlog had meegedaan spreekt voor zich.
Uitpakken, installeren en op weg. Horeca alhier niet voorhanden zodat wandeling naar Redu werd ingezet.
Ondanks leukheid werd na een uur gekozen voor de omkering. Het was immers behoorlijk laat geworden en na het eten nog ruim 6 km terugwandelen leek ons belachelijk. Toch nog een wandeling derhalve. Achteraf bleek goede keuze, want die km waren veel te schraal geschat. Nu al ruim 7 km in the pocket.
Daarna met de auto naar Redu alwaar horeca ons een maaltijd en drank deed bekomen. Hoewel te laat was er toch een warm welkom. Le Fournil, dank namens de HH.  Heerlijk. Terug naar huis en nu slapen.
Morgen een echte wandeling als het weer ons toestaat.
Heerlijk huis maar waar is de dvd?
Dan maar aan het bier met een muziekje. En dan lekker slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten